Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη μεγαλύτερη διοργάνωση Γυμναστικής της χρονιάς στην Ελλάδα τα Τμήματα Γυμναστικής για Όλους του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Στο “Christmas Theater” στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, σχεδόν 10.000 αθλούμενοι όλων των ηλικιών με τις ομάδες τους συμμετέχουν για οκτώ συνεχόμενες ημέρες, από 16 έως 23 Ιουνίου 2024, στη μεγαλύτερη διοργάνωση Γυμναστικής της χρονιάς στην Ελλάδα.

Στη μεγάλη γιορτή της Γυμναστικής ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου συμμετέχει, για  ακόμα μία χρονιά, με τρία προγράμματα.

– «Eurovision» με προπονήτρια την Ντασιώτη Ιωάννα

– «Sushi Time» και «Αναρρίχηση»  με προπονήτριες την Γιαπτσέ Βάσια και Γαλαίου Κατερίνα.

 Στο    “Hellas Gym for Life Challenge 2024”   που θα διεξαχθεί από Πέμπτη 20/6 έως Κυριακή 23/6 και έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, ο Ο.Α.Λαυρίου θα έχει διπλή εκπροσώπηση.

Το Σάββατο 22/6 θα διαγωνιστεί  το πρόγραμμα «Αναρρίχηση» προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στο Gala της Κυριακής 23/6,  όπου παρουσιάζονται οι πλέον διακεκριμένες ομάδες.

Το πρόγραμμα  «Sushi Time» έχει ήδη διακριθεί σαν μια από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και έχει κερδίσει την πρόκριση για το Gala.

Το Δ.Σ. του Ο.Α.Λαυρίου συγχαίρει τις ομάδες που συμμετείχαν στο “Hellas Gym Festival 2024” και εύχεται Καλή Επιτυχία στα προγράμματα «Αναρρίχηση» και «Sushi Time» που θα διαγωνιστούν στο “Hellas Gym for Life Challenge 2024” !

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.