Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στο κατάμεστο από κόσμο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου ολοκληρώθηκε η ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου

Με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  ολοκληρώνεται η αθλητική χρονιά 2023-2024 για τα τμήματα των επτά αθλημάτων που καλλιεργεί ο Ο.Α. Λαυρίου.

Οι αθλητές του συλλόγου παρουσίασαν τα προγράμματα που επιμελήθηκαν οι άρτια καταρτισμένοι προπονητές που απαρτίζουν το δυναμικό του συλλόγου.

Η εκδήλωση άνοιξε με τις μικρότερες ηλικιακές ομάδες των τμημάτων Προσχολικής αγωγής, ακολούθησαν τα τμήματα Τένις και Badminton και στη συνέχεια, εναλλάξ τα τμήματα Ρυθμικής, Ενόργανης, Γυμναστικής για Όλους και Ταεκβοντό.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει, μέρος της ρουτίνας των αθλητών-τριών των αγωνιστικών τμημάτων του Συλλόγου, οι οποίες είχαν διαμορφωθεί κατάλληλα για την παρουσίαση τους στην εκδήλωση για την αποφυγή τραυματισμών.

Το θέαμα κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις του κοινού που ενθουσιωδώς επιβράβευε κάθε παρουσίαση των παιδιών μας.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε  με την παρουσίαση του Αγωνιστικού τμήματος Γυμναστικής για Όλους που θα συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η εκδήλωση έληξε με  την ονομαστική αναφορά  στους χορηγούς, τις ευχαριστίες εκ μέρους του Δ.Σ. του Ο.Α.Λ., στο Δήμαρχο Λαυρεωτικής Λουκά Δημήτρη για την υποστήριξη των τμημάτων του καθώς και  στον κ.Αθανάσιο Μαρτίνο του οποίου η ευγενική χορηγία θα καλύψει το κόστος μετακίνησης της αποστολής του συλλόγου στη Βουλγαρία.

Την εκδήλωση, τίμησαν με την παρουσία τους:

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργεντίνη Ασπασία

Οι Αντιδήμαρχοι Λαυρεωτικής Αδάμης Ιωάννης,  Ζαγουρής Χαράλαμπος

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωστάλας Αντώνιος, Ανανιάδης Ιωάννης,  Κουλουβράκη Ιωάννα, Ζιάκας Σπυρίδων

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Λαυρεωτικής Μπούζας Ευάγγελος

Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μακαρώνης Βασίλειος και Ζώρζος Δημήτριος

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.