Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΠροσεχείς Εκδηλώσεις

Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας: «Μια συναυλία των παιδιών της Φιλαρμονικής Κερατέας αφιερωμένη στους αγρότες παππούδες τους»

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κερατέας ενημερώνει τα μέλη και τους συμπολίτες μας ότι την 29 Ιουλίου 2024 η Φιλαρμονική Κερατέας με την φιλική συμμετοχή του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, θα διοργανώσει συναυλία η οποία θα είναι αφιερωμένη στα 100 χρόνια ιστορίας του Συνεταιρισμού.

Στην εν λόγω εκδήλωση ο Α.Σ. Κερατέας θα οργανώσει παράλληλα και έκθεση τυποποιημένων προϊόντων από τοπικούς παραγωγούς και συναφείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας. Στο πλαίσιο αυτό οποιοσδήποτε παραγωγός ή εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στην περιοχή, διαθέτει τυποποιημένα προϊόντα και επιθυμεί να συμμετάσχει με έκθεση προϊόντων, παρακαλείται όπως το δηλώσει στον Συνεταιρισμό μέχρι την 15 Ιουλίου 2024.

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση περιλαμβάνονται στο έντυπο του Φεστιβάλ Δήμου Λαυρεωτικής «ΘΟΡΙΚΙΑ 2024» στο link: https://www.lavreotiki.gr/deltia-typoy/festival-dimoy-layreotikis-thorikia-2024/

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.