“Πρέπει η πληροφορική να είναι εξεταζόμενο μάθημα;” των Π. Τσιωτάκη, Φ. Τσιαβαλιά Καθηγητών Πληροφορικής
Άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα των Συντακτών.
Διαβάστε περισσότεραΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ
Άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα των Συντακτών.
Διαβάστε περισσότεραΗ Spirulina είναι ένα αρχέγονο πολυκυτταρικό μικροφίκι που εμφανίστηκε στη γη πριν από 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια. Είναι εξαιρετικά πλούσιο σε
Διαβάστε περισσότεραΈνα από τα πλέον χαρακτηριστικά γλυκά του κουταλιού και από τις πιο αγαπημένες, αυθεντικές και παραδοσιακές γεύσεις του καλοκαιριού είναι
Διαβάστε περισσότεραΤο φαγόπυρο είναι ένα όχι και τόσο διαδεδομένο δημητριακό, με θαυματουργές όμως ιδιότητες. Μαθαίνοντας τι είναι και πόσο καλό κάνει
Διαβάστε περισσότεραΠώς το αποτέλεσμα της νίκης του 26,6% στις ευρωεκλογές -πρώτο κόμμα η Αριστερά, 4 μονάδες μπροστά από τη Ν.Δ.- και
Διαβάστε περισσότεραΗ ιστορία του μελιού ξεκινά από τους αρχαίους χρόνους, όπου κατείχε ξεχωριστή θέση. Αντιμετωπιζόταν σα φυσικό και υγιεινό προϊόν, απαραίτητο
Διαβάστε περισσότεραΣτην ελληνική κοινωνία το κρασί παρευρίσκεται και συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις των ανθρώπων, μοιράζεται μαζί τους τις χαρές και
Διαβάστε περισσότεραΗ περιποίηση του σώματος και του προσώπου με φυσικά προϊόντα που περιέχουν θεραπευτικά βότανα είναι αποτελεσματικό διότι τα εκχυλίσματα και
Διαβάστε περισσότεραΠρόκειται για ένα αρχαίο είδος σιτηρού, υπολείμματα του οποίου έχουν βρεθεί στο Καραμπουρνάκι της Θεσσαλονίκης, στον προϊστορικό οικισμό Αρχοντικό των
Διαβάστε περισσότεραΗ Καθαρά Δευτέρα αποτελεί μια από τις μέρες του χρόνου όπου στην Ελλάδα τηρούνται τα έθιμα της μαζικά. Το τραπέζι
Διαβάστε περισσότεραΗ ελληνική γη είναι τόσο πλούσια σε βότανα, που πολλά από αυτά ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Η χρήση τους
Διαβάστε περισσότεραΗ τρούφα είναι ένα μανιτάρι, που μεγαλώνει κάτω από το έδαφος (5-30 cm), συμβιώνοντας με το ριζικό σύστημα ορισμένων δένδρων
Διαβάστε περισσότεραΑυγοτάραχο ή Bottarga (Ιταλικά), Poutargue (Γαλλικά), Botarga (Ισπανικά), Batarekh (Αραβικά), Karasumi (Ιαπωνικά) είναι μία λιχουδιά από φυσικά αποξηραμένο και μορφοποιημένο
Διαβάστε περισσότερα