Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Κεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μαρκό – Κεραυνός 1-1 [ΒΙΝΤΕΟ]

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά δεν είχε ρυθμό καθώς οι ομάδες προσπαθούσαν να βρουν τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων για να επιτεθούν. Στη συνέχεια όμως είχε ρυθμό και αποζημίωσε τους φιλάθλους και των δύο ομάδων που το παρακολούθησαν.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του Έλενα στο 38΄μετά από γέμισμα από δεξιά του Νταή, ο οποίος με πείσμα μπήκε στη φάση και αφού έγινε κάτοχος της μπάλας από λάθος του Πάντου σέντραρε και ο επερχόμενος Έλενας αμαρκάριστος πλάσαρε για το 0-1(φωτο.)

Στην επανάληψη η τακτική των ομάδων άλλαξε στόχους με τους φιλοξενούμενους να οπισθοχωρούν παίζοντας με το χρόνο και τις κόντρες.

Σε μια τέτοια στιγμή θα μπορούσαν να κλειδώσουν το αποτέλεσμα αλλά ο Νταής δεν πλάσαρε σωστά και ο Γκριμέκης έδιωξε την τελευταία στιγμή(φωτο).

Στο 62΄κακό τελείωμα της φάσης από τους παίκτες της Μαρκό της στέρησε την ισοφάριση.

Στο 65΄δημιουργήθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στην εξέδρα με αφορμή το πέσιμο του Κακαρά, θεωρώντας οι γηπεδούχοι ότι ήταν σκόπιμο, αλλά ο παίκτης του Κεραυνού πράγματι είχε τραυματιστεί και αποχώρησε κουτσαίνοντας.

Στη συνέχεια η Μαρκό πίεζε σε όλο το γήπεδο και το γκολ ήταν φανερό ότι ερχόταν! Πράγματι και μετά από σέντρα από δεξιά, ο Γκαβασιάδης προσπάθησε να πιάσει ένα βολ πλανέ αλλά δεν βρήκε τη μπάλα(φωτο).

Στη συνέχεια αυτή κατέληξε στον Λάπα στο αριστερό άκρο. Αυτός «γέμισε» μέσα στην περιοχή και ο Μασκλαβάνος με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 76΄, αιφνιδιάζοντας τον Τσούκα που δεν πρόλαβε να αντιδράσει(φωτο).

Στη συνέχεια η κατάσταση δεν άλλαξε. Η Μαρκό πίεσε για ένα ακόμη γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι με σωστή αλληλοκάλυψη δεν κινδύνευσαν και στο τέλος οι ομάδες μοιράστηκαν -δίκαια- το βαθμό της ισοπαλίας.

Συνθέσεις (ενημερώθηκε):

ΜΑΡΚΟ: Κύρκος, Γκριμέκης, Σιδέρης (51’ Σαντριάς), Διακρούσης, Πάντου, Ρεντζής, Δημογιάννης, Κοσμάς (67’ Λάπας), Μασκλαβάνος, Γκαβασιάδης, Βλάχος (66’ Γκιούζι).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡ.: Τσούκας, Βαγγέλι, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Κοντογιάννης (88’ Φραγκής), Έλενας (73’ Τσίκλος), Κακαράς (67’ λ. τρ. Μπρότσι), Μουσαράι, Βίλα, Νταής (93’ Λιούμης).

Φάσεις και γκολ από την κάμερα του Αργύρη Πουλάκη.

Στέλιος Κανελλόπουλος

https://sportcity.gr