Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο.Α. Λαυρίου: Οι αθλήτριες Γιαννοπούλου Νικόλ και Συρίγου Άρτεμις ολοκλήρωσαν με επιτυχία το διήμερο αγωνιστικό τους πρόγραμμα

Οι αθλήτριες του Αγωνιστικού Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Ο.Α. Λαυρίου, Γιαννοπούλου Νικόλ και Συρίγου Άρτεμις, ολοκλήρωσαν με επιτυχία το διήμερο αγωνιστικό τους πρόγραμμα.

Στον αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας με συνδιοργανωτές την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), οι αθλήτριες του Ο.Α.Λαυρίου διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας σημαντικές θέσεις στην οκτάδα.

Η Γιαννοπούλου Νικόλ, Κορασίδα του 2011 b level, κατετάγη  5η στο στεφάνι, 5η στη μπάλα, 5η στις κορίνες και 5η στο σύνθετο ατομικό.

Η Συρίγου Άρτεμις, κορασίδα του 2012 b level,  κατέλαβε την 5η θέση στο στεφάνι, την 7η στις κορίνες και την 8η στο Σύνθετο ατομικό.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριες μας και στις προπονήτριες του ομίλου Τσαπλαρή Δήμητρα και Σοφιάνοβα Κατερίνα !

Αφήστε μας το σχόλιο σας...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.