Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στην Κύπρο για φιλικούς αγώνες βρέθηκε το 3ήμερο της 28ης Οκτωβρίου η ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λαυρεωτικής

Το τρίμερο της Εθνικής εορτής, αντιπροσωπεία της Ομάδος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λαυρεωτικής, πλαισιωμένη από αντιπροσώπους της ομάδας της Ένωσης Δημάρχων Αττικής ( Π. Καμαρας – Πρόεδρος – τ. Δήμαρχος Πεύκης και Γ. Κούρασης – τ. Δήμαρχος Χαλανδρίου), καθώς και από παλαίμαχους της ευρύτερης περιοχής (Ν. Μπουκης – Πρωτεύς Αναβυσσου, Ν. Μουτσατσος – Τριγλια Ραφήνας, Ι. Φουρακης – Προοδευτική), επισκέφθηκε τον Δήμο Ιδαλιου και την Κοινότητα Λιοπετριου της Κύπρου, όπου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, υλοποίησε ποδοσφαιρικούς αγώνες με τις αντίστοιχες τοπικές ομάδες. Στην αποστολή συμμετείχαν και αυτοδιοικητικά στελέχη (Μ. Γκικαρακη – Πρόεδρος ΔΣ Λαυρεωτικής και οι Παπασταυροπουλος Σταύρος – τ. Δήμαρχος, Τσιχλος Π – Αντιδήμαρχος, Μαθιουδακης Μ. και Λουκάς Δ – Δημ. Σύμβουλοι), οι οποίοι παράλληλα είναι και μέλη της ομάδας παλαιμάχων.

Την αποστολή δεξιώθηκαν οι Κύπριοι Δήμαρχοι, στις λέσχες των αθλητικών σωματείων.
Ο αγώνας στο Λιοπετρι αφιερώθηκε στην μνήμη τεσσάρων ντόπιων αγωνιστών της ΕΟΚΑ που έδωσαν την ζωή τους για την ανεξαρτησία της Μεγαλονήσου και την ένωση της με την Ελλάδα.

Το βράδυ της 28ης η αποστολή συμμετείχε στην Λεμεσό σε εκδήλωση για την επέτειο του ΟΧΙ, παρουσία πολιτειακών, πολιτικών, αυτοδιοικητικων και αθλητικών παραγόντων της Μεγαλονήσου. Στο περιθώριο των αθλητικών εκδηλώσεων, η αποστολή έγινε δεκτή στο Δημαρχείο Λεμεσού από τον Δήμαρχο της πόλης, όπου στην διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αυτοδιοικητικα θέματα και έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στο “Κυπριακό”. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Λεμεσού παρέθεσε γεύμα στην αποστολή στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Η επίσκεψη της Ομάδος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λαυρεωτικής στην Μεγαλόνησο, πρόσθεσε έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα αντίστοιχων πρωτοβουλιών, που αποδεικνύουν ότι ο Ελληνισμός είναι ένας και είναι αδιαίρετος !!!

palaimaxoi-lavrio3

palaimaxoi-lavrio6

palaimaxoi-lavrio4

palaimaxoi-lavrio2

palaimaxoi-lavrio1

palaimaxoi-lavrio5

palaimaxoi-lavrio7