Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Γυμνάσιο – Λύκειο Κερατέας: Aκατάλληλα τα “ολοκαίνουργα” γήπεδα των δύο σχολείων

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος ανέφερε στο προφίλ του στο facebook.

Έτοιμοι για κινητοποιήσεις οι μαθητές και για μηνύσεις οι γονείς.
Το είχαμε επισημάνει από τον περασμένο Ιούλιο και δυστυχώς βγήκαμε πέρα για πέρα αληθινοί. Το έργο έγινε κυριολεκτικά στο πόδι, χωρίς την παραμικρή υδραυλική μελέτη και από εργολάβο που όπως όλα δείχνουν, δεν έχει την παραμικρή ιδέα από αθλητικές εγκαταστάσεις. Αποτέλεσμα; Τα γήπεδα είναι συνεχώς γεμάτα νερά.
Μια απέραντη λίμνη που καλύπτει συνεχώς πλέον τον μισό προαύλιο χώρο, αχρηστεύοντας τον. Οι φωτογραφίες με τα λιμνάζοντα νερά είναι ολόφρεσκες, τραβήχτηκαν απόψε λίγο πριν σουρουπώσει. Τα νερά ωστόσο είναι εκεί από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, που έβρεξε στην Κερατέα. Αυτή η απαράδεκτη κατάσταση έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία των δύο σχολείων.
Ήδη τα δεκαπενταμελή συμβούλια των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου, ετοιμάζονται για παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο και κινητοποιήσεις, ενώ γονείς, σκέφτονται να στραφούν ακόμη και νομικά κατά παντός υπευθύνου, καθώς τα γήπεδα κρίνονται επικίνδυνα για την σωματική ασφάλεια των παιδιών.
Στο σοβαρότατο αυτό θέμα θα επανέλθουμε…

3 σκέψεις σχετικά με το “Γυμνάσιο – Λύκειο Κερατέας: Aκατάλληλα τα “ολοκαίνουργα” γήπεδα των δύο σχολείων

  • H ευθυνη των αρμοδιων υπαλληλων που ελεγχουν τις μελετες των δημοτικων εργων του δημου που ισως ηταν υπευθυνοι και για το ιδιο λαθος στο γηπεδο της Λαυρεωτικης ειναι μεγαλη.
    Κανεις δεν εχει ελεγχθει εως τωρα,τα κοροιδα οι πολιτες πληρωνουν τα εργα αυτα και καποιοι εργολαβοι κανουν οτι θελουν χωρις ποτε να εχουν κληθει να πληρωσουν για τα λαθη τους.
    Δυστυχως η επιτροπη παραλαβης εργων απλως παραλαμβανει μαλλον εξ αποστασεως και χωρις να ελεγχει για την ποιοτητα και τηρηση προδιαγραφων των εργων.
    Θα στο ξαναπω δημαρχε.
    Κατι δεν παει καλα γενικα με τις υπηρεσιες του δημου.
    Καποιοι δεν κανουν σωστα της δουλεια τους και καποιοι την κανουν καλα και ευσυνειδητα αλλα παντα ειναι οι αδικημενοι.
    Κυρια Παλλη μαλλον δεν εχετε καταλαβει τις ευθυνες σας εκ της θεσεως σας και μαλλον δεν ξερετε πως να διοικησετε επι του προσωπικου του δημου παρα τις πολυ καλες προθεσεις σας.
    Οση καλη προθεση και θεληση να εχει καποιος σε διοικητικη θεση στην δημοσια διοικηση, πρεπει να εχει και εμπειρια και γνωσεις και ικανοτητες να διοικει σωστα με καλο αποτελεσμα προς οφελος των πολιτων και γενικα του δημου.
    Αλλαξτε τακτικη

  • Η Πάλλη παιδιά είναι οδοντίατρος, σωστά; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ; Τραβάμε τα μαλλιά μας δηλαδή. Τι καλέ προθέσεις βρε κύριε Χριστάκο μας. Τι να τις κάνουμε τις καλές προθέσεις ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Να πέσει κανα ταβάνι στο κεφάλι παιδιού σε κανα σχολείο και μετά η Πάλλη θα κλαίει στα δικαστήρια οτι ειχε καλές προθέσεις.
    Σπιτάκι της η Πάλλη χτες, να αναλάβει την αντιδημαρχία κάποιος που έχει γνώση πάνω σε τεχνικά έργα. Ελεος πια στην Ελλαδάρα, που βάζουμε σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους που “έχουν καλές προθέσεις” αλλά δεν έχουν γνώσεις για το αντικείμενο. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΟΠΕΛΑ; Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων θέλουμε όχι νύφη για το παιδί.
    Και σπίτι του και όποιος άλλος έβαλε υπογραφή στην παραλαβή τέτοιων έργων. Για να μην το χοντρύνουμε κιολας και πω καμια δικαιοσύνη, γιατί για να εγκρίνεις τέτοια εργα ποιος μου λέει οτι δεν έχεις συμφέρον;
    Αντε πια, μονο για ταρατατζούμ και παράτες ειναι και μόλις βγει καμιά ευθύνη στη μέση, αρχίζουμε τις κλάψες.
    ΕΛΕΟΣ. ΕΛΕΟΣ.
    Στις δουλειές μας αν κάνουμε κάτι τέτοιο θα πάρουμε πόδι αυθωρεί και παραχρήμα, στο δήμο δεν τρέχει κάστανο -και θα έχουμε και τίποτα επικοινωνιακές καλύψεις και μεταξύ μας θα πουμε “πωπω βρε τι έπαθε η κακομοίρα, την κράζουν οι κακοί στα ιντερνετια, τσ τσ τσ”.
    Μέχρι να εγκριθεί χύμα κανά έργο που παίζει με την ασφάλεια των παιδιών, να χτυπήσει κανα παιδί και μετά να κλαίμε όλοι μαζί έκπληκτοι για το πώς έγινε κάτι τέτοιο.
    ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

  • Pingback: Δήμος Λαυρεωτικής: Διευκρίνιση για τα γήπεδα μπάσκετ του Γυμνασίου - Λυκείου Κερατέας

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.