Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΠαλλαυρεωτικόςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Παλλαυρεωτικός – Κορωπί 3-1

Ο Παλλαυρεωτικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζαραδούκα στο 14΄δεν πανικοβλήθηκε, πήρε γρήγορα τον έλεγχο του παιχνιδιού και παρά τον δυνατό αέρα πίεσε για την ισοφάριση.

Στο 18΄μια καλή κεφαλιά του Σεκούμπα μπλόκαρε ο Αφουξενίδης, αλλά στο 26΄μετά από εκτέλεση φάουλ και γέμισμα στην περιοχή του Κορωπίου, ο επερχόμενος Τσίκλος από τα δεξιά ισοφάρισε με πλασέ κοντά στο κάθετο δοκάρι.

Το Κορωπί μετά την θισοφάριση προσπαθούσε με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει, καθώς οι μακρινές ψηλές σέντρες προς τον μοναδικό προωθημένο Λούρμπα, ήταν εύκολη δουλειά για τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη ο Παλλαυρεωτικός έχοντας τον αέρα στην πλάτη πίεσε ψηλά και στο 49΄προηγήθηκε με όμορφο γκολ του Γιαχάεβ που κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και πλάσαρε υποδειγματικά τον Αφουξενίδη.

Μετά το 60΄οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν την πίεση ψηλά και οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά με σπασμωδικές ενέργειες που δεν είχαν καμία θετική κατάληξη ούτε έστω και να ανησυχήσουν τον Σταματόπουλο.
Αντίθετα ο Παλλαυρεωτικός λίγο πριν τη λήξη (87΄) σε μία επίθεση από δεξιά και αποδέκτη τον Γκαβασιάδη, διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Διαιτητές: Βλάχος Αντ., Τζαφόλιας Β., Τσελεπίδης

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σταματόπουλος, Χουσείν(46΄Νικολαίδης), Μωραίτης(75΄Σκουρλής), Βελετάκος, Τσεβερίκοβ, Τσίκλος, Φετολλάρι, Fokana-Fonana(Δαμάσκος), Γκαβασιάδης, Παπαγεωργίου, Γιαχάεβ(Bezerra).

ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Αφουξενίδης, Μανασσής, Cotov, Μπαρδούσης, Ντοβίνος(62΄Κλήμης), Καρσανίνας, Παντέλης, Hoxhaj, Λούρμπας, Haddad(60΄Μάργαρης), Ζαραδούκας

https://sportcity.gr