Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εντυπωσίασαν τα προγράμματα των τμημάτων του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου στο 26ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής

Με μεγάλη επιτυχία σήμερα δύο από τα τμήματα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου παρουσιάστηκαν στο 26ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου Αττικής .

  Το τμήμα Ενόργανης Γυμναστικής με προπονητή τον Σπυριδή Γιώργο και με 14 υπέροχα παιδιά με πολλές αθλητικές ικανότητες που μας ταξίδεψαν στην πανέμορφη Ιταλία , απόσπασαν  ένα μεγάλο χειροκρότημα καθώς το πρόγραμμα <<Γεύση και Άρωμα Ιταλίας>>  ήταν πραγματικά ονειρικό.

  Την ίδια επιβραβεύσει και τον ίδιο ενθουσιασμό κέρδισε και το τμήμα Δημιουργικού Χορού της προπονήτριας Ρουσιάς Ευθυμίας .Ένα πρόγραμμα με τίτλο <<Τα Ανθή Του Κάκου>> που εκτέλεσαν άψογα και με φοβερό συγχρονισμό οι αθλητές –τριες .

  Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους  στους αθλητές του Ομίλου για την υπέροχη αθλητική τους παρουσίαση και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία για τις επόμενες παρουσιάσεις τους που θα είναι στο 16ο  Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής ,στις 17 & 18 Ιουνίου  στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου και στις 22 Ιουνίου στην Καλοκαιρινή Εκδήλωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου .

gymnastikh-lavrio3

gymnastikh-lavrio2

gymnastikh-lavrio1