Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΕκδηλώσειςΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο τσάι της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας

Σε ένα πολύ ζεστό και παρεΐστικο κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, το ετήσιο τσάι της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας, στην αίθουσα του Κ.ΑΠ.Η Κερατέας.  

Η βραδιά άνοιξε με τον σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενος από τον πρόεδρο κ. Β. Στουραϊτη. Στην συνέχεια τα μέλη της χορωδίας τραγούδησαν, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Αναστάσιου Λαζάρου και με τη συνοδεία στο πιάνο από την κ. Αλεξάνδρα Νικολίτση, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ που ενθουσίασαν τους προσκεκλημένους οι οποίοι τραγούδησαν μαζί τους. Στο τέλος της όμορφης βραδιάς, η σοπράνο κ. Ασπασία Κορμάζου Γλαράκη από κοινού με τον μπάσο κ. Αλέξη Κουτρουμπή τραγούδησαν μαζί με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δημήτριο Λουκά δυο τραγούδια από την Κρητική παράδοση και απέσπασαν το χειροκρότημα όλων.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους, όπως επίσης: τον Δήμαρχο κ. Δ.Λουκά, τον Αντιδήμαρχο κ. Ι. Αδάμη, την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κερατέας κ. Κυριακή Χολέβα, την πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ κ. Δήμητρα Πάλλη, την κ. Ασπασία Αργεντίνη, τον πρόεδρο του Κ.ΑΠ.Η Κερατέας κ. Γ. Σκλέπα και τον μαέστρο κ. Ανδρέα Λαζάρου.

Ευχαριστούμε, τους μεγάλους υποστηρικτές της χορωδίας μας κύριο Κων/νο Πρίφτη και την κυρία Έλμα Δόγκα για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση και αυτής της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλα τα καταστήματα της πόλης μας, που στήριξαν με τα δώρα τους την λαχειοφόρο μας.

Τέλος, ευχαριστούμε το Κ.ΑΠ.Η Κερατέας για την φιλοξενία καθώς και το προσωπικό του για την αμέριστη βοήθεια του.

Καλή και Δημιουργική Χρονιά σε όλους.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.
της Δημοτικής Χορωδίας Κερατέας