Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Όμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το Λαύριο ανοίγει την αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, Λωζάνη 2020

Η χρυσή ομάδα του τμήματος γυμναστικής, του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου, με το πρόγραμμα Casa de Papel και τους 68 αθλητές του, θα ανοίξει την τελετή αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων, Λωζάνη 2020, στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο .

Τα παιδιά της πόλης μας, μετά την επιτυχημένη χρονιά 2019 και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στη διοργάνωση HELLAS GYM FOR LIFE CHALLENCE, καθώς και τη βράβευση στο Φεστιβάλ Κεφαλλονιάς ΑΝΝΑ ΠΟΛΑΤΟΥ, προσκλήθηκαν από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, να συμμετάσχουν στην τελετή, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 12:00, στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Στην εκδήλωση, ως σημαιοφόροι, συμμετάσχουν αθλητές της πόλης μας και καθηγητές φυσικής αγωγής.

Για μια ακόμα φορά, υπεύθυνος της τελετής αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, είναι ο συμπολίτης μας Πανταζής Κωνσταντίνος, μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας και προϊστάμενος του τμήματος αθλητισμού, του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός Δήμου Λαυρεωτικής.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς και η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Θορικός Δήμου Λαυρεωτικής, Ευαγγελία Βελετάκου