Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η φιλία Τσίπρα – Παπαδάκη και η επίμαχη βίλα στο Σούνιο

Το αλιεύσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από άνθρωπο που ζει στην περιοχή όπου βρίσκεται η νέα εξοχική κατοικία του Αλέξη Τσίπρα, και δείχνει να γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Αν και δεν σπεύδουμε να υιοθετήσουμε άκριτα, στοιχεία που δεν μπορούμε να ελέγξουμε άμεσα για την εγκυρότητα τους, σας τα παραθέτουμε για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

“Ο Παπαδάκης είναι στην ομάδα Λαυρίου. Μένει εδώ και πολλά καλοκαίρια στο Σούνιο. Κάνει παρέα με τον δήμαρχο Λαυρίου, τον Τσίπρα, αφού και αυτός παραθερίζει στο Σούνιο, και πίνουν το καφεδάκι τους στο καφέ του Βαλλή στο Λαύριο.

Αφού ο Παπαδάκης είναι φίλος του Τσίπρα γιατί το παίζει ανήξερος; Ο Περόνε νοίκιαζε το σπίτι του μέσω AirBnB 120€ την ημέρα. Το καλοκαίρι δεν υπήρχε μέρα να μείνει ξενοίκιαστο. Ακόμα και Σ/Κ τον χειμώνα.

Ο Περόνε έχει άλλο μεγάλο σπίτι στο Σούνιο. Απέναντι σχεδόν από το Cape Sounio. Αυτό που δήθεν νοίκιασε στον Τσίπρα, το αγόρασε πριν 20 χρόνια από τον Γ .Δεμερτζή για 13 εκ δραχμές και ήταν 50τμ μικρό σπιτάκι που ο Άγγελος Δεμερτζής το έχτισε το 1917 για το κυνήγι. Ο Περόνε το αγόρασε τσάμπα για επένδυση και όχι για να μείνει αφουύτο σπίτι του ήταν σε άλλο σημείο του Σουνίου κοντά στην θάλασσα και αυτό.

Τα τελευταία χρόνια αυτοί οι Περόνε είχαν οικονομικά προβλήματα και δώσανε το σπίτι σε μεσίτες για να πουληθεί. Από 1200000 – 1500000 ευρώ είχαν φτάσει να το πουλάνε. Το πούλησαν στον τρεχαγυρευόπουλο 1250000 ευρώ. Η αγγελία στα μεσιτικά έλεγε ΠΩΛΕΙΤΑΙ και όχι και ενοικιάζεται. Στην αρχή ενώ είχε δοθεί το σπίτι, εξακολουθούσαν να το έχουν στις αγγελίες. Τώρα το έβγαλαν”.

http://lastpoint.gr