Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΚεραυνός ΚερατέαςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Μαγγανά στον Κεραυνό Κερατέας

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Χρήστου Μαγγανά στον Κεραυνό Κερατέας.
Μετά απο τόσα χρόνια ήρθε η ωρα να πω ενα μεγαλο αντίο… νομίζω δεν υπάρχουν λογια ώστε να περιγράψω αυτά που εχω μέσα μου .

Αποχώρησα απο την ομάδα οπου έχω ζήσει τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μου χαρούμενες η μη.
Απο έναν χώρο που μεγάλωσα, απο 9 χρόνων παιδακι(!) και είδα σχεδόν τα πάντα τόσα χρόνια . Καλές στιγμές , τέλειες , κακές και πολύ κακές . Στις καλές ήμουν εκει . Και στις κακές ήμουν , και πάντα προσπαθούσα να τις αλλάξω .

Το 2019 όταν η ομάδα ξεκίνησε απο το 0 στην τελευταία κατηγορία , ήμουν εκεί παρών . Οσο και αν με πονάγε που θα έβλεπα κόπους να φτάνουν στον πάτο, είχα υποχρέωση μέσα μου για την ίδια την ιστορία της οικογένειας μου στην ομάδα να μείνω.

Μάζεψα τα κομμάτια τα ψυχικα και είπα πάμε , εκεί που είμασταν θα πάμε . Και στο τέλος ; 2023! Η ομάδα ξανά να πρωταγωνιστεί και να είναι στις κορυφές των πρωταθλημάτων της Επσανα. Με δίκη μου συμβολή σε όλο αυτό και όλων των παιδιων που το επιδιώξαμε . Και με μεγαλύτερη τιμή απο όλες το περιβραχιόνιο στο χέρι !

Ευχαριστώ θα πω σε άτομα που όταν όλοι με αμφισβητούσαν, μπήκαν μπροστά για εμένα και νομίζω τους δικαίωσα . Ενα νέο βήμα για εμενα αρχίζει και κρατάω όλα όσα διδάχτηκα και έμαθα απο την ομάδα της πόλης μου. Και τα καλά και τα κακα . Με αυτά πρέπει να πορευόμαστε στην ζωή .

Και τέλος, ενα μεγαλο ευχαριστώ στον κόσμο . Που μας και με στήριξε και τους αγαπαω . Και ξέρω ότι με λάτρεψαν και τους υπερευχαριστω!

Κεραυναρα , εις το επανιδείν .

https://www.vivasports.gr