Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΣχολείαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Aνακοίνωση για εγγραφές ΠΕΠΑΛ και Γ ΕΠΑΛ

Από την 1 η   Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 07.00 έως την 5 η   Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν κατ’ εξαίρεση Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής-ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, σε λειτουργούντα τμήματα.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

Ηλεκτρονικές εγγραφές από 01-09-23 έως 05-09-23 για το 1 ο ΕΠΑ.Λ Λαυρίου Γ΄ τάξη.
Χειρόγραφες Εγγραφές για την Α΄και Β΄τάξη Πρότυπου ΕΠΑΛ Λαυρίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οι αιτήσεις για την κατ΄ εξαίρεση και εκπρόθεσμη εγγραφή στα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια, στα παραπάνω χρονικά διαστήματα, θα υποβληθούν χειρόγραφα (εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-εγγραφές) στο Π.ΕΠΑ.Λ. προτίμησης.

Επομένως, οι γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή οι ίδιοι/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες μαθητές /τριες καλούνται να προσέλθουν για εγγραφή στο Πρότυπο ΕΠΑΛ Λαυρίου (με τις αστυνομικές ταυτότητες /διαβατήρια), στην Δ/νση Παν. Κοκορέ 2, Λαύριο από τις 8.00πμ ως 14.00μμ από 1 η ως 5 Σεπτεμβρίου για τις κατ’εξαίρεση εγγραφές και από τις 11 ως τις 15 Σεπτεμβρίου για τις εκπρόθεσμες εγγραφές .

Εξάλλου, από την 11 η   Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12.00 έως τη 15η Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 23.59, η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες Ηλεκτρονικές Αιτήσεις εγγραφής – ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Η έγκριση των εκπρόθεσμων εγγραφών πραγματοποιείται από τον/τη Διευθυντή/ντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ως εκ τούτου, οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν την Ηλεκτρονική Αίτηση και την καταθέτουν μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στον/στη Διευθυντή/ντρια του σχολείου, προκειμένου ο/η τελευταίος/α να τα αποστείλει στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις, ομοίως, υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης
https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

***Η Διεύθυνση και όλοι οι εκπαιδευτικοί του 1 ου ΕΠΑΛ και Πρότυπου ΕΠΑΛ Λαυρίου θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας στην υπέροχη διαδρομή και διαδικασία της μάθησης και να σας οδηγήσουμε στα μελλοντικά σας βήματα για επιτυχή επαγγελματική σταδιοδρομία.