Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Δύναμη Αλλαγής"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” στην πόλη του Λαυρίου [ΒΙΝΤΕΟ]

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Λαυρεωτικής, κυρία Ιωάννα Κουλουβράκη.

Η οδός Σμηναγού Κατσαρού, γέμισε από δημότες που τίμησαν με την παρουσία τους τα στελέχη της παράταξης, ενώ προσήλθαν και πολίτες που πρόσκεινται σε άλλες δημοτικές επιλογές, για να ακούσουν το λόγο της κυρίας Κουλουβράκη.

Το παρών έδωσαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κύριοι Σταύρος Ρόζης και Τάσος Καρασαρλής με το συνδυασμό του κ. Χαρδαλιά και ο κύριος Μίλτος Αττάρτ με τον συνδυασμό του κ. Ιωακειμίδη.

Η κυρία Κουλουβράκη στην ομιλία της, αναφέρθηκε στο γενικό πρόγραμμα της παράταξης, ενώ εστίασε συγκεκριμένα με βροντερό “ΟΧΙ” στην ανεξέλεγκτη χημική βιομηχανία η οποία θέλει να επεκταθεί στην περιοχή με αποθήκες καθαρού στυρενίου που είναι ό,τι πιο καρκινογόνο υπάρχει και η παρούσα δημοτική αρχή κωφεύει για τον κίνδυνο και δεν κινεί διαδικασίες για την αποτροπή.

Με τη λήξη της ομιλίας, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνδημότες τους για θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

Η κυρία Κουλουβράκη και οι υποψήφιοι της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” ευχαριστούν θερμά όσους παραβρέθηκαν και καλούν τους πολίτες σε ένωση για μια ισχυρή δημοτική αρχή.

Για την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»
Η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος
Ιωάννα Κουλουβράκη