Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Δύναμη Αλλαγής"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Δύναμη Αλλαγής”: Η κεντρική προεκλογική ομιλία της Υποψηφίας Δημάρχου Λαυρεωτικής Ιωάννας Κουλουβράκη στην πόλη της Κερατέας

Δυναμικό «παρών» έδωσαν φίλοι της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» και μέλη στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κερατέα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία της Υποψηφίας Δημάρχου Λαυρεωτικής κας. Ιωάννας Κουλουβράκη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Η πλατεία Αγίου Δημητρίου, γέμισε από δημότες που τίμησαν με την παρουσία τους τα στελέχη της παράταξης, ενώ προσήλθαν και πολίτες που πρόσκεινται σε άλλες δημοτικές επιλογές, για να ακούσουν το λόγο της κυρίας Κουλουβράκη.
Με μια τεκμηριωμένη αλλά και συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία, η κ. Κουλουβράκη απευθύνθηκε στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές της, σε μια εκδήλωση που επιβεβαίωσε ότι την 8η Οκτωβρίου η Λαυρεωτική θα αλλάξει σελίδα και θα προχωρήσει με σχέδιο, ικανή ομάδα και όρεξη για δουλειά.

Η κυρία Κουλουβράκη ξεκίνησε για ακόμη μια φορά την ομιλία της αναφερόμενη στην αδικαιολόγητη ανοχή του Δήμου στην ανεξέλεγκτη χημική βιομηχανία η οποία θέλει να επεκταθεί στην περιοχή με αποθήκες καθαρού στυρενίου και επανέλαβε την πάγια θέση της για βροντερό “ΟΧΙ” στα σχέδια επέκτασης.

Συνεπής στις δεσμεύσεις της, τόνισε ότι θα παλέψει για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των πολιτών σε όλο το εύρος του Δήμου, ανέπτυξε το τεκμηριωμένο πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη μέρα και δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τις μεθόδους και τη στάση της σημερινής δημοτικής αρχής κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής
περιόδου.

Με τους συγκεντρωμένους να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους, η κυρία Κουλουβράκη υποσχέθηκε να είναι εδώ την 9η Οκτωβρίου για όλους τους πολίτες της Λαυρεωτικής και δεσμεύτηκε να τηρήσει απαρέγκλιτα το πρόγραμμα και τις αρχές της παράταξης.
Ολοκληρώνοντας, ευχαρίστησε θερμά τους συμπολίτες για την παρουσία τους και την εκτίμησή τους στο πρόσωπό αυτής και των συνεργατών της στον συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” και με τη λήξη της ομιλίας, έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με την παράταξη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συνδημότες τους για θέματα που αφορούν τον τόπο μας.
Η κυρία Κουλουβράκη και οι υποψήφιοι της παράταξης ευχαριστούν θερμά το πλήθος πολιτών που παρευρέθηκαν και καλούν για ακόμη μια φορά τους πολίτες σε ένωση για μια ισχυρή δημοτική αρχή.

Για την «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»
Η επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχος
Ιωάννα Κουλουβράκη