Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Ενότητα - Δημιουργία"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ενότητα Δημιουργία – Αρετούσα Μακρή: Παράνομη διανομή εκλογικού υλικού από τον Δ. Λουκά!

Μετά από την κατ’ εξακολούθηση παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας από τον Δ. Λουκά με την ανάρτηση αεροπανό σε Κερατέα και Λαύριο, σήμερα συνέχισε να μοιράζει παράνομα την εφημερίδα Attica today με εκλογικό υλικό.

Ύστερα από αναζήτηση, εντοπίστηκε το όχημα που μοίραζε κατά παράβαση της εκλογικής νομοθεσίας την εν λόγω εφημερίδα κατ’ εντολή του Δ. Λουκά.
Τα τέσσερα άτομα του οχήματος προσήλθαν στο Α.Τ. Κερατέας.
Σε επικοινωνία του κ. Ιατρού Σωτήρη με τον κ. Γκόντζο, εκδότη της Attica today, ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν ασκηθεί μήνυση κατά των τεσσάρων ατόμων.
Ο κ. Ιατρού Σωτήρης ρώτησε τον αξιωματικό υπηρεσίας του ΑΤ Κερατέας, τα ονόματα των ατόμων και ενημερώθηκε ότι δύο εξ αυτών είναι ανήλικοι και δύο ενήλικοι 20 περίπου ετών. Κατάλαβε ότι ο ένας εξ αυτών είναι Κερατιώτης, γιος υποψήφιας συμβούλου με τον κ Δ. Λουκά.
Οι υπόλοιποι τρεις είναι κάτοικοι Καλυβίων.
Ο κ. Ιατρού Σωτήρης ΔΕΝ άσκησε μήνυση και ζήτησε να αποχωρήσουν οι νεαροί.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας προειδοποίησε τους νεαρούς να μην προβούν σε διανομή των εφημερίδων και αποχώρησαν μαζί με τον κ. Ιατρού.
Ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημέρωσε επίσης τον εκδότη κ. Γκόντζο.
Δημοσιεύματα ότι ύστερα από εντολή εισαγγελέα οι νεαροί αφέθηκαν ελεύθεροι, είναι απολύτως ψευδή!!!

Ευχόμαστε να γίνει κατανοητό, έστω και την τελευταία στιγμή, ότι ο κ. Δ Λουκάς είναι αδίστακτος και δεν τον ενδιαφέρει η κατ’ εξακολούθηση παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και οι επιπτώσεις που θα αντιμετώπιζαν οι τέσσερις νεαροί σε διαφορετική περίπτωση.