Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
"Λαϊκή Συσπείρωση"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαϊκή Συσπείρωση Λαυρεωτικής: Σκέψεις για τις εκλογές…

Σας καλούμε όλους και όλες απόψε Δευτερα 9 Οκτωβρίου στις 19.00 στο εκλογικό κέντρο στην πλατεία Λαυρίου να περάσουμε καλά και να σχολιάσουμε τα χθεσινά αποτελέσματα!

Κάποιες πρώτες σκέψεις…

Ευχαριστούμε θερμά τους πάνω από 1200 κατοίκους του Λαυρίου, της Καμάριζας και της Κερατέας που ενίσχυσαν σημαντικά τη Λαϊκή Συσπείρωση φέτος!
Με τα πρώτα αποτελέσματα ο συνδυασμός μας είναι 3ος στο γενικό με ποσοστό κοντά στο 10%, 2ος στο Λαύριο με 15%, 2ος στην Καμάριζα με 14.50% και τέταρτος στην Κερατέα με 4.46%.
Η συνολική αύξηση είναι περίπου στο +90% από το 2019.
Σύμφωνα με όσα αναγράφονται στο Υπουργείο Εσωτερικών κερδίζουμε 3 έδρες στο επόμενο ΔΣ! Αναμένοντας φυσικά τα οριστικά αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο, μπορεί όλοι εμείς να είμαστε δίπλα και τριπλά χαρούμενοι για τον όμορφο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.
Είναι μήνυμα ότι στις πόλεις μας και τους οικισμούς πρέπει να δυναμώσει η γνήσια, μαχητική και αγωνιστική αντιπολίτευση που θα διεκδικεί και στο Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια τις ανάγκες των πολλών!
Μήνυμα ελπίδας και χαράς σε έναν συνολικά αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων όπως διαμορφώθηκε σε Δήμο και Περιφέρεια στις 8 Οκτωβρίου.
Δική μας δέσμευση είναι ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα σε κάθε διεκδίκηση, σε κάθε καθημερινό αγώνα και αγωνία του λαού της περιοχής, απέναντι σε μια συνολικά αντιλαϊκή πολιτική που θα εφαρμοστεί στη Λαυρεωτική από την επόμενη Περιφερειακή και Δημοτική αρχή.

Τέλος, στην Περιφέρεια τα αποτελέσματα, χωρίς να είναι τελικά, επιβεβαιώνουν τους ακαταλυτους δεσμούς μας με τον λαό της περιοχής. Την Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής ψήφισαν περίπου το 17% σε όλο τον Δήμο, με τα ποσοστά στο Λαύριο να πιάνουν το 23% περίπου!