Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΓΣ ΛαυρίουΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Λαύριο και Megabolt πορεύονται μαζί και τη σεζόν 2023-2024!

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας της με την εταιρεία MEGABOLT ως επίσημου χορηγού ονοματοδοσίας και για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024!

Το μπάσκετ του Λαυρίου και η εταιρεία MEGABOLT του κ. Σπύρου Λαγουνάρη πορεύονται μαζί με σθένος και εμπιστοσύνη εδώ και πολλά χρόνια και αυτή η σχέση που έχει δημιουργηθεί, συνεχίζεται με την ίδια ένταση και την φετινή χρονιά!

Το Λαύριο MEGABOLT συνεχίζει να κάνει περήφανους τους κατοίκους της Λαυρεωτικής και η κορυφαία εταιρεία με εξειδίκευση στις βίδες και τα συστήματα στήριξης ναυτηλιακών προϊόντων συμβάλλει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το προφίλ της εταιρείας

Η εταιρεία MEGABOLT δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στο χώρο, έχοντας αποκτήσει εξειδίκευση στις βίδες – συστήματα στήριξης και ναυτιλιακών προϊόντων. Αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες βασιζόμενη στην διακίνιση μιας πλούσιας γκάμας προιόντων που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Η εταιρεία MEGAΒΟLT με την συσωρευμένη εμπειρία όλων αυτών των ετών απευθύνεται σε μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά και στον καθένα από εσάς που θέλει να αντιμετωπίσει κάποιο τεχνικό πρόβλημα, διασφαλίζοντας την καλύτερη λύση και πάντα στην καλύτερη τιμή.

Η μακροχόνια συνεργασία με γνωστούς οίκους του εξωτερικού LIH-LIN, IZAR, TECHNO SAFE, DRONCO κτλ όπως επίσης και του εσωτερικού ELASTOTET αποτελεί εγγύηση στην ποιότητα των προϊόντων της.

Ένα από τα καθοριστικά πλεονεκτήματα της είναι η δυνατότητα να προσφέρει ετοιμοπαράδοτα προϊόντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με τεχνικές προδιαγραφές στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

🔩 “MEGABOLT M IKE” – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΒΙΔΩΝ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

📌 Λ. Αθηνών Λαυρίου, 36ο χλμ. – Κερατέα, T.K. 19001

☎️ 2299042777, 2299042757

✉️ info@megabolt.gr

🌐 www.megabolt.gr