Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Μεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε από το Θυμάρι! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Αϊ-Βασίλης, ξεκίνησε φέτος από το Θυμάρι! Ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, έλαβε τις ευχές των παιδιών από το «Κουτί των Ευχών», στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Ομίλου Θυμαρίου Ο ΑΙΟΛΟΣ και πριν χαρίσει χαρά σε όλα τα παιδιά του κόσμου, καβάλησε το τζετ-σκι του και συνάντησε τους μικρούς Θυμαριώτες, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, στο The Island beach bar, στην παραλία του Θυμαρίου, Παλαιάς Φώκαιας.

Μίλησε και χόρεψε με μικρούς και μεγάλους, τους μοίρασε τα δώρα του και πήρε μαζί του τις ευχές των Θυμαριωτών για όλα τα παιδιά, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο Άγιος Βασίλης, συνέχισε το ταξίδι του σε χώρες μακρινές και οι μικροί Θυμαριώτες συνέχισαν το πάρτυ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΑΙΟΛΟΥ, με σινεμά, μουσική, παιδότοπο, face painting και δραστηριότητες!

Ο Όμιλος Θυμαρίου ΑΙΟΛΟΣ, εύχεται σε ΟΛΟΥΣ μια πολύ καλή χρονιά, πολλές καλές χρονιές από εδώ και πέρα!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον Σ.Ε.Ε.Π.ΦΩ., την Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας για τη βοήθεια και τους μεγάλους χορηγούς των 12ήμερων Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών μας: The Island beach bar, Κτήμα Αδαναλόγλου, Super Market Bazzar Π. Φώκαιας, Castus beach bar, Café 22 Αναβύσσου, Ορθοπαιδικά Αναβύσσου – Μαρία Σακελλαροπούλου.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του ΑΙΟΛΟΥ, θα περιμένει μικρούς και μεγάλους, κάθε μέρα, μέχρι την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024.