Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΌμιλος ΑντισφαίρισηςΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Με τέσσερα Χρυσά μετάλλια και ένα Αργυρό επέστρεψε η αποστολή του Αγωνιστικού Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Ο.Α.Λαυρίου από τη Λιβαδειά

Με τέσσερα Χρυσά μετάλλια και ένα Αργυρό επέστρεψε η αποστολή του Αγωνιστικού Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Ο.Α.Λαυρίου από τη Λιβαδειά, μετά τη συμμετοχή των αθλητριών στον 5ο   Διεθνή Αγώνα Ρυθμικής Γυμναστικής “ERKYNA CUP” .
-Τρία Χρυσά μετάλλια για την Μπαλτά Δέσποινα, στην  Κατηγορία juniors 2009 b level, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στη μπάλα, στις κορίνες και στο σύνθετο ατομικό.
-Ένα Χρυσό και ένα Αργυρό μετάλλιο από την Μπαντσίλα Μαρία στην Κατηγορία hopes 2013 c level, αφού κατέκτησε την  1η θέση στη μπάλα και τη 2η στο σύνθετο ατομικό.   Στο ελεύθερο πρόγραμμα που αγωνίστηκε κατετάγη στην 8η  θέση.

Επιπλέον, διακρίσεις από την Συρίγου Άρτεμις  με 6η θέση στις κορίνες στην κατηγορία των prejuniors 2012  b level και τη Γιαννοπούλου Νικόλ 4η στις κορίνες και 8η στο σύνθετο ατομικό στα prejuniors 2011 b level.

Η Καντιλλάρι Βερόνικα στην κατηγορία juniors 2009 a level  κατετάγη 13η στη μπάλα, 15η σε στεφάνι και κορίνες και 15η στο σύνθετο ατομικό σε έναν πραγματικά απαιτητικό αγώνα!

Πολύ καλή εμφάνιση από τις πρωτοεμφανιζόμενες αθλήτριες Σκιαδά Κορίνα και Σακκά Ανδριάνα στο ελεύθερο πρόγραμμα τους!

Συγχαρητήρια σε αθλήτριες και προπονήτριες για την προσπάθεια όλων!