Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Εγκλημ/τητα-ΑτυχήματαΚερατέαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στα ύψη η εγκληματικότητα στην Κερατέα – Χωρίς αστυνόμευση η περιοχή

Επίθεση από έναν ληστή που μπήκε στο σπίτι του, δέχτηκε ένας κάτοικος της Κερατέας, το βράδυ της Κυριακής (4/2). Ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος περιγράφει πως έγινε το περιστατικό και απευθύνει έκκληση για περισσότερη αστυνόμευση στην περιοχή:

“Ο ληστής παραβίασε πόρτα και μπήκε σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην έξοδο προς Κακή Θάλασσα, απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ. Έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση και τη γλίτωσε με ένα σπασμένο χέρι. Ο δράστης, ένας εύσωμος νεαρός, πέρασε τρέχοντας δίπλα από το αστυνομικό Τμήμα της Κερατέας και μπήκε στον καταυλισμό.
Η απάντηση του αστυνομικού στην αγωνιώδη έκκληση του θύματος: «Τι να κάνουμε, δυστυχώς δεν έχουμε αστυνομική δύναμη». Σωστά, τι να κάνουμε; Να εφαρμόσουμε τη σοφή συμβουλή της αστυνομίας επί υπουργίας Τόσκα, να κάνουμε ότι κοιμόμαστε. Δεν θα του έσπαγε και το χέρι… Αυτά τα ωραία στην απογυμνωμένη από αστυνομική παρουσία Ανατολική Αττική.”

Ο Βάιος Σύρρος δημοσίευσε και μία φωτογραφία με τρεις από τους δράστες που “χτυπούν” στην περιοχή.

Αυτοί είναι 3 από τους λεβέντες που κάνουν ντου στα σπίτια των πολιτών μέσα στην Κερατέα. Αν δεν μπορεί η αστυνομία να τους πιάσει εν ώρα εργασίας (των κλεφτών) λόγω υποστελέχωσης, ας κάνει όταν μπορεί καμιά βόλτα στην πόλη. Όλο και κάπου θα τους πετύχει. Άλλωστε από τα διάφορα βίντεο που έχω δει δεν φαίνεται να έχουν και πλούσια γκαρνταρόμπα όταν πάνε για “δουλειά”.

https://www.notia.gr